About Aceitronics

Despre Aceitronics,

  • Cronologia si istoria proiectului Aceitronics
Fondator - Marius Ambrosa/Marin aka. Mario/Mario Farmer
Pe numele sau Marius Ambrosa s-a nascut si a crescut in Targoviste, Romania insa, a copilarit primii sai 3 ani in judetul Vaslui, in satul Bozia, Romania.
Marius a terminat liceu Voievodul Mircea nr.2 din Targoviste pe filiera teoretica, profilul uman iar apoi a incercat 4 specializari diferite in cadrul universitatii Valahia din Targoviste. Cu toate acestea a intrerupt studiile dupa 6 ani de disciplina universitara. (1 an Istorie-Geografie, 3 ani de Educatie Fizica si Sport, 1 an de Management si 1 an la Colegiul Tehnic)

Stabilirea lui Mario in Spania si aparitia proiectului Aceitronics (Legenda)

2004 Castellon, Spania - Anul si zona in care Mario s-a stabilit in Spania pentru prima data.
2006 - Recomandare medicala, Spania - In urma unui consult medical profesional amanuntit, lui Mario i s-a recomandat un tratament pe baza de cannabis, totodata fiind si prima sa recomandare primita de acest gen. In aceiasi zi, Mario a avut parte de prima experienta cu inhalarea fumului de hashish, de altfel fiind si momentul revelator in care a inteles care este legatura dintre aceasta planta si  versurile pieselor in care este numita. Din acel moment a inceput documentatia, dar si o noua viata pentru Mario.
Dupa 2 luni de utilizare a cannabisului, Mario a incercat sa isi planteze primele sale plantute insa, din pacate, nu a putut ajunge la un rezultat prea bun.
2008 - Revizitarea tarii natale - Anul in care Mario a decis sa se intoarca in Romania. Timp de 6 luni Mario, a putut verifica situatia medicinala si recreationala pe baza de cannabis in Romania si a observat ca autoritatile: impuneau pedepse foarte aspre bazate pentru consumatori si cultivatori, erau prezente escrocheriile in privinta cantitatii "consumabile", nu se cunosteau prea multe detalii sau aspecte legat de produsul care ti se administra pe piata neagra, preturile erau intepatoare iar viata in calitate de pacient era foarte grea.
Dupa experienta acumulata, intr-un mod intamplator sau nu, s-a reintors in Spania - Villareal prin intermediul unei firme de constuructii timp de 3 luni.
In cele din urma reusind pe aceasta cale sa se stabileasca din nou in Spania insa, de data aceasta in Pais Vasco.
2009 - Pais Vasco, Spania - In aceasta regiune, Mario a acumulat noi informatii despre asociatiile dedicate utilizarii cannabisului.
Cu toate acestea, regulile/termenii si conditiile de intrare in astfel de asociatii erau foarte riguroase, fapt care l-a determinat pe Mario sa caute o zona mai prietenoasa legata de acest aspect.
2011 - Catalonia - Barcelona, El Poblenou - Prima mutare care a avut impact pozitiv pe termen lung asupra lui Mario. Incepand sa lucreze ca manager intr-o asociatie cannabia din Barcelona, a avut posibilitatea sa treaca printr-un numar mare de organizatii cu scop comun in aceasta misiune.
Timp de 5 luni, prin intermediul acestor asociatii, Mario a inceput sa se ocupe de un numar considerabil de pacienti straini.
Pana si in ziua de azi, unii dintre acesti pacienti beneficiaza de tratament gratuit pe baza de cannabis, cu produse organice si ecologice concepute de Mario.
2017 - Proiectul Aceitronics ia nastere - Anul in care proiectul Aceitronics a obtinut aprobarea legala pentru a-si desfasura activitatea.
O data cu inceperea proiectului, Mario, incepe sprijinul si pentru pacientii romani.
2018 - Deschiderea magazinului online Aceitronics - Prima versiune a magazinului online Aceitronics a fost lansata iar clientii au inceput sa apara.
Mentiuni importante: Incepand din anul 2006 pana in prezent, Marius, fondatorul proiectului Aceitronics, a trecut prin toata aceasta experienta profesionala atat in calitate de consumator cat si de pacient, asadar intrand cu preturi concurente pe piata si sprijindu-i pe oamenii care depind de aceasta planta.
Nu in ultimul rand, puteti fi convinsi de calitatea serviciilor si a produselor oferite accesand pagina web www.aceitronics.com, avand posibilitatea sa discutati direct cu un reprezentant al acestei companii.

Despre

Inițierea proiectului Aceitronics a fost realizată pe baza unor informații și cercetări recunoscute pe scară largă atât în țările din Europa cât și în restul statelor. Studiile și cercetările au fost aplicate însăși de fondatorii acestui proiect pentru confirmarea validității acestora.

Putem spune astfel că o bună parte din cunoștințele inițiatorului Aceitronics (Mario), au fost acumulate în mod organic, experimentand, cultivand și procesând diferite soiuri de cannabis, precum și alte plante medicinale și alimentare.

Disciplinele și cunoștințele echipei Aceitronics sunt vaste și acoperă o gama largă de abilități și aptitudini. Aici suntem cu toții asociați-angajați și ne înțelegem că o familie. Reușim să fim echilibrați, uniți și deschiși în fața noilor idei, astfel aducând cele unele dintre cele mai bune servicii de pe piață în fața comunității și clienților.

Aceitronics își rezervă dreptul de a susține muncă eficientă în cadrul companiei prin eliminarea parțială sau totală a programul fix de lucru pentru angajații săi.
Deoarece Aceitronics a dispus de un buget foarte mic încă de la început. situația publicitară a fost soluționată prin reclame plătite în bunuri, tombole cu premii și vocea poporului.

Deschizandu-și porțile încă dintr-un stadiu nefinalizat, prin ajutorul micilor investitori, asociaților, voluntarilor, comunității și clienților, acest proiect a putut ajunge la performanța din ziua de astăzi.

Așadar,  prin numărul considerabil de persoane aflate într-un impas medical, Mario a considerat că poate aduce un beneficiu oamenilor și chiar să le îmbunătățească calitatea vieții acestora prin serviciile oferite, asociind proiectul Aceitronics cu întreprinderile dedicate ultilizarii plantei de cannabis din Spania. 

Decizia lui Mario de a iniția acest proiect în Spania a avut că motiv evitarea conflictelor cu autoritățile și nu în ultimul rând, facilitarea serviciilor după standardele internaționale contemporane.

Cu toate că cererea medicinei organice pe baza de cannabis este foarte mare pe plan național și internațional, Aceitronics nu evita să ofere servicii de înalta calitate pentru toate clasele sociale la prețuri accesibile, astfel îndeosebi clientul a cărui viață poate depinde de această plantă, poate negocia prețul final al produselor dorite direct prin intermediul unui reprezentant al companiei Aceitronics.

Următoarele obiective ale echipei Aceitronics includ acumularea și distribuirea celei mai largi game de produse din/pe baza de cânepă și cannabis precum și înființarea unei bănci proprii de semințe.
Mulțumim din suflet tuturor celor care au dat sau doresc să dea o mâna de ajutor proiectului. Va suntem recunoscători, să ne auzim cu bine! - Echipa Aceitronics
Dacă și tu doresti să faci parte din echipa, trimite-ne un email pe adresa aceitronics@gmail.com sau scrie-ne un mesaj pe website și spune-ne ce te recomandă sau în ce mod ai putea sprijini proiectul Aceitronics.

Membri

  1. Mario Farmer - Cunostinte sale vaste si experienta privind cultivarea, mentenanta si procesarea plantei de cannabis, atat prin metode organice cat si anorganice. Initiatorul proiectului Aceitronics.
  2. Maurizio - Un priceput IT-ist Italian.
  3. Hisham - Datorita originii sale marocane, Hisham este un maestru in obtinerea hashishului, avand peste 10 ani de experienta cu planta de cannabis.
  4. Chroos- Audiofil, compozitor de muzica electronica/beatmaker cu vaste cunostinte in IT, stie sa modeleze sunetele dupa bunul plac si ii place sa experimenteze lucruri noi. De asemenea este si initiatorul proiectului artistic ExtraLiT.
  5. Cristi - Web developer, practicant SEO (search engine optimization) si chiar dezvoltatorul paginii web Aceitronics. Responsabil cu mentenanta integrala a magazinului online Aceitronics.
  6. Romeo - Cu foarte multa experienta in cultivarea outdoor, s-a alaturat ulterior proiectului Aceitronics. Romeo a fost primul client in anul 2018 cand Aceitronics a inceput prima activitatea online.
  7. Florentin - Creator de continut digital vizual, graphic designer, ilustrator si video editor. Realizarea propiului sau website, Capricornist (www.capricornist.ro) denota dedicatia si pregatirea sa pentru cererintele moderne din ziua de azi.

Urmatoarele obiective ale echipei Aceitronics includ acumularea si distribuirea celei mai largi game de produse din/pe baza de canepa si cannabis precum si infiintarea unei banci proprii de seminte.
Multumim din suflet tuturor celor care au dat sau doresc sa dea o mana de ajutor proiectului. Va suntem recunoscatori, sa ne auzim cu bine! - Echipa Aceitronics
Daca si tu doresti sa faci parte din echipa, trimite-ne un email pe adresa aceitronics@gmail.com sau scrie-ne un mesaj pe website si spune-ne ce te recomanda sau in ce mod ai putea sprijini proiectul Aceitronics.