Retur

Aceitronics oferă clienților săi posibilitatea de a schimba produsul achiziționat prin trimiterea unui e-mail aceitronics@gmail.com.

 

 

Nu acceptăm pretenții despre germinarea semințelor sau hermafroditismul plantelor, având în vedere imposibilitatea de a ști dacă s-a datorat cauzelor genetice sau condițiilor de cultură.

 

Perioada de retur este de 14 zile lucrătoare de la data livrării comenzii, cu condiția ca produsul să nu fi fost utilizat, clientul să atașeze biletul / biletul de livrare sau factura de achiziție și dacă starea și prezentarea articolului sunt identice cu momentul a cumpărăturii, inclusiv toate accesoriile și ambalajele sale originale intacte. Utilizatorul va primi prin poștă instrucțiunile pentru efectuarea returului. După verificarea articolului returnat, Aceitronics va returna suma totală a produsului în termen de 15 zile.

 

Aceitronics își declină toată responsabilitatea pentru posibile probleme legale care pot apărea din cauza nerespectării legislației privind semințele țării dvs. și nu vom face rambursări pentru materialele paralizate sau respinse de vamă.

 

1. Magazinele online trebuie să trimită o primire sau o confirmare. Păstrați acest document în cazul în care apoi trebuie să revendicați.2. Din momentul în care produsul ajunge la casa ta, ai 14 zile calendaristice pentru a-l returna fără costuri. Nu trebuie să dați nicio explicație: pur și simplu vă exercitați dreptul de retragere.3. Trebuie să vă plătească înapoi în 14 zile.4. Produsele cumpărate online au aceeași garanție ca orice alt produs achiziționat nou: 2 ani. Dacă există un defect din fabrică, este responsabilitatea producătorului să-l remedieze, să-l schimbe pentru același produs nou sau să returnezi ceea ce ai plătit.5. Dacă magazinul online nu vă informează corect că aveți 14 zile de întoarcere fără a da explicații, Legea le pedepsește făcând mai dificil: termenul este prelungit la 12 luni.Puținele excepțiiExistă câteva excepții în care magazinul nu este obligat să vă plătească înapoi: muzică, video, software, jocuri video: când eliminați sigiliul, vă pierdeți dreptul de retragere.presă și revisteproduse personalizatefast-food și alte produseCine plătește costurile de transportEste clar că, dacă îl solicitați în termen (14 zile calendaristice), trebuie să restituie prețul produsului. Acestea pot propune alternative (voucher de achiziție, înlocuire pentru un alt articol ...), dar puteți oricând să refuzați și să cereți banii. Aceștia sunt obligați să restituie costurile de expediere inițiale, dar vă pot face să plătiți ceea ce costă pentru expedierea produsului de acasă la sediul magazinului (costuri de retur).