Hide
@aceitronics

INFORMAȚII GENERALE

Acest site web este operat de Marin Marius Ambrosa. Pe tot site-ul, termenii „noi”, „noi” și „ai noștri” se referă la Marin Marius Ambrosa. Marin Marius Ambrosa oferă acest site web, incluzând toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site, utilizatorul este condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor expuse aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau cumpărând ceva de la noi, participați la „Serviciul” nostru și acceptați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”), inclusiv toți termenii și condițiile suplimentare și politicile la care se face referire în acest document și / sau disponibilă prin intermediul hyperlinkurilor. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv dacă limitați utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, acceptați Termenii și condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu trebuie să accesați site-ul web sau să utilizați niciunul dintre servicii. Dacă Termenii de serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții. Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui versiunea actualizată a Termenilor și condițiilor, oricând pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a Termenilor și condițiilor prin publicarea actualizărilor și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a verifica modificările. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII DE MAGAZIN ONLINE

Folosind acest site, declarați că aveți cel puțin vârsta legală în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta legală în statul sau provincia de reședință și că ne-ați dat consimțământul dvs. pentru a permite oricăruia dintre dependenții dvs. minorii folosesc acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice lege din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi, viruși sau orice cod cu caracter distructiv. Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre acești Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricărei persoane, din orice motiv și în orice moment. Înțelegeți că conținutul dvs. (care nu include informațiile cardului dvs. de credit), poate fi transferat fără criptare și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se potrivi sau adapta la cerințele tehnice ale conexiunii la rețea sau la dispozitiv. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea expresă pentru scris de la noi. Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu limitează sau afectează acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - PRACTICITATE, EXHAUSTIVITATE ȘI INFORMAȚII CURENTE

Nu suntem responsabili dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie utilizat sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta mai întâi informații mai exacte, complete sau în timp util. Orice dependență de subiectul acestui site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice nu sunt neapărat actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările de pe site-ul nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ȘI PRETURI SERVICIILOR

Prețurile produselor noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte a conținutului) în orice moment, fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de către terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (DACĂ SE APLICĂ)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus efortul de a arăta cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre în magazin. Nu putem garanta că monitorul computerului dvs. va afișa culorile exact.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept pe baza fiecărui caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă de produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă atunci când este interzisă.

Nu vă garantăm că, calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. îndeplinește așteptările dvs. sau că orice eroare a Serviciului va fi corectată.

SECȚIUNEA 6 - PRACTICITATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI A CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm sumele cumpărate de persoană, per gospodărie sau pentru fiecare comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să vă notificăm contactându-ne prin e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziția și contul utilizat pentru toate achizițiile făcute în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați rapid contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail și numerele cardului de credit și datele scadente, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm atunci când este necesar. Pentru mai multe detalii, consultați politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să oferim acces la instrumente terțe pe care nu le monitorizăm și asupra cărora nu avem control sau input. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente „așa cum este” și „în funcție de disponibilitate” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără sprijin. Nu vom avea nicio responsabilitate derivată sau legată de utilizarea dvs. de instrumente furnizate de terți.

Orice utilizare pe care o faceți de instrumentele opționale oferite prin intermediul site-ului, pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiar și să aprobați condițiile în care aceste instrumente sunt furnizate de către furnizorii terți. De asemenea, este posibil ca, în viitor, să vă oferim noi servicii și / sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste funcții și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTĂȚI DE TREI PARTI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți. Link-urile de la terți de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terțe părți care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a exactității și nu garantăm sau nu avem nicio obligație sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru orice material, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem responsabili pentru niciun fel de daune sau daune legate de achiziția sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice altă tranzacție efectuată în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a participa la orice tranzacție. Reclamațiile, reclamațiile, preocupările sau întrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 - OBSERVAȚII, RECEPTARE ȘI ALTE SUBVENȚII

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite prezentări specifice (de exemplu, participarea la concursuri) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce sau folosi prin orice mijloace comentarii pe care ni le-ați trimis. Nu avem sau nu avem nici o obligație (1) de a păstra orice comentariu confidențial; (2) să plătească compensația pentru comentarii; sau (3) să răspundă la comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl considerăm nelegitim, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau obiectabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricăreia dintre părți sau a Termenilor și condițiilor.

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca drepturile terților, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu conțin materiale defăimătoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau conțin viruși de calculator sau alte programe malware care ar putea, în orice mod, să afecteze funcționarea Srvicio sau a oricărui site web conex. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, nu puteți folosi o altă identitate care nu este legitimă sau să ne înșelați pe terți sau pe noi despre originea comentariilor dvs. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu suntem responsabili și nu ne asumăm nicio obligație cu privire la comentariile postate de dvs. sau de oricare terță parte.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea dvs. de informații personale prin intermediul site-ului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - EROARE,  INFORMATII INEXACT ȘI OMISIUNI

Din când în când pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, costuri de transport de produse, timp de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație de pe Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare (chiar și după ce ai trimis ordine).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, corecta sau clarifica informațiile de pe Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazului în care este impus de lege. Nici o specificație actualizată sau o dată de actualizare aplicată pe Serviciu sau pe niciun site web aferent nu ar trebui să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile de pe Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia este interzisă: (a) în orice scop ilegal; (b) să ceară altora să efectueze sau să participe la acte ilegale; (c) să încalce orice regulament, reguli, legi internaționale, federale, provinciale sau de stat sau ordonanțe locale; (d) să încalce sau să încalce dreptul de proprietate intelectuală al nostru sau al terților; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, discreditarea, intimidarea sau discriminarea pe motive de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care este sau poate fi utilizat în orice mod care ar putea compromite funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, alte site-uri sau Internet conexe; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să genereze spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze elementele de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web, alte site-uri sau Internet conexe. Ne rezervăm dreptul de a suspenda utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricăruia dintre articolele de utilizare interzise.

SECȚIUNEA 13 - EXCLUZIA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm sau nu garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigur sau fără erori. Nu vă garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate sau anula serviciul în orice moment, fără notificare prealabilă.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea serviciului sau posibilitatea de a utiliza serviciul este pe propriul dvs. risc. Serviciul și toate produsele și serviciile furnizate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „la fel de disponibile” pentru utilizare, fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de niciun fel, fie expres, fie implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comercializare implicite, calitatea comercializabilă, fitnessul pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și încălcarea.

În niciun caz, Marin Marius Ambrosa, directorii, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru daune, pierderi, revendicări sau daune directe, indirecte, incidentale, punitive, speciale sau în consecință de orice fel, inclusiv, fără limitare, pierderea de beneficii, pierderea veniturilor, pierderea economiilor, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, infracțiune (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, ca urmare a utilizării oricăruia dintre serviciile sau produsele achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă cerere legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice eroare sau omisiune în orice conținut sau orice pierdere sau daune de orice fel suportate ca urmare a utilizării serviciului sau orice conținut (sau produs) publicat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă posibilitatea dvs. este notificată. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să îl mențineți pe Marin Marius Ambrosa inofensiv și părinții noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, antreprenorii, dealerii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, din orice cerere sau cerere, inclusiv taxe avocați rezonabili, făcuți de orice terță parte din cauza sau ca urmare a încălcării dvs. a Termenilor și serviciilor sau a documentelor pe care le încorporează ca referință sau a încălcării oricărei legi sau a drepturilor sau a unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 - DIVISIBILITATE

În cazul în care se stabilește că orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este ilegală, nulă sau neaplicabilă, dispoziția menționată va fi totuși eficace în obținerea măsurii maxime permise de legea aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de Acești Termeni de serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea executării dispozițiilor rămase.

SECȚIUNEA 16 - TERMINARE

Obligațiile și responsabilitățile părților care au suportat anterior datei de reziliere vor supraviețui încetării prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de serviciu sunt efectivi decât dacă și până la încheierea dvs. de către noi sau de noi. Puteți înceta aceste Condiții de furnizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă în opinia noastră, eșuați sau bănuiți că ați eșuat, în conformitate cu orice termen sau dispoziție a acestor Termeni și condiții, putem de asemenea să reziliem acest acord în orice moment, fără notificare, și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate până la inclusiv data de încheiere; și / sau, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 - ACORDUL COMPLET

Neexercitarea sau aplicarea vreunui drept sau o prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

Acești Termeni de servicii și politicile sau regulile de funcționare publicate de noi pe acest site sau cu privire la serviciu constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea Serviciului și înlocuiesc orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiune anterioară a Termenilor și condițiilor).

Nici o ambiguitate în interpretarea acestor Termeni și condiții nu va fi interpretată împotriva grupului de redactare.

SECȚIUNEA 18 - DREPT

Acești Termeni de servicii și orice acorduri separate în care vă oferim servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din strada Carrer del Rosers, nr. 22, Masllorenç, Tarragona, CT, 43718, Spania.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ÎN CONDIȚII DE SERVICII

Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor și condițiilor.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru a verifica modificările. Utilizarea continuă a sau accesarea site-ului nostru web sau a Serviciului după publicarea oricărei modificări a acestor Termeni de serviciu implică acceptarea acestor modificări.

Întrebări cu privire la Termenii și condițiile trebuie trimise la aceitronics@gmail.com.

SECȚIUNEA 20 - POLITICA DE RETURN ȘI DE TRANSPORT

Livrarea semințelor în Spania durează maxim 7 zile lucrătoare, în timp ce pentru alte țări europene va dura maxim 12 zile lucrătoare.
Pentru pachete mai mari, putem aranja modalități alternative (mai rapide), în cazul în care clientul este interesat.
Nu suntem raspunzatori pentru germinarea semințelor sau hermafroditismul plantelor, având în vedere imposibilitatea de a ști dacă s-a datorat cauzelor genetice sau condițiilor de cultură.
Perioada de retur este de 14 zile lucrătoare de la data livrării comenzii, cu condiția ca produsul să nu fi fost utilizat, clientul să atașeze factura de achiziție și dacă starea și prezentarea articolului sunt identice cu momentul cumpărăturii, inclusiv toate accesoriile și ambalajele sale originale intacte cumpărătorul va primi prin poștă instrucțiunile necesare pentru efectuarea returului. După verificarea articolului returnat, Aceitronics va returna suma totală a produsului în termen de 15 zile.
Aceitronics își declină toată responsabilitatea pentru posibile probleme legale care pot apărea din cauza nerespectării legislației privind semințele de cannabis in țăra dvs. și nu vom face rambursări pentru materialele respinse sau distruse de vamă.